eames dsr zwart kopen

Zwart is stoer.

Eames DSR zwart: de kracht van zwart

Zwart is simpel, tijdloos en chic. Diezelfde termen gelden voor de Eames DSR. De Eames DSR zwart is dus een prachtige combinatie van simpel met simpel, die een tijdloos resultaat oplevert. De mogelijkheden van simpel meubilair zijn echter eindeloos. Derhalve zijn er veel keuzes die u kunt overwegen wanneer het plaatsen van de Eames DSR zwart in een interieur. Hieronder wat inspiratie!

De Eames DSR zwart als eetkamerstoel

Een voor de hand liggende optie is om de Eames DSR zwart als eetkamerstoel te benutten. Een veelvoorkomende combinatie is een set zwarte Eames DSR stoelen om een simpele witte tafel. Er zijn echter veel meer opties dan dat. Wat dacht u van de Eames DSR zwart aan een donkerhouten of een glazen tafel? U kunt alle kanten opgaan! Laat uw smaak de overhand hebben.

Eames dsr bestellen

Keep it simple.

De Eames DSR zwart als bureaustoel

Dankzij de zitcomfort is de Eames DSR zwart ook prima in te zetten als bureaustoel. Dat leidt ongetwijfeld tot een chique werkplek waar menig design liefhebber graag zal zitten! Een leuk idee is om de Eames DSR zwart samen met een bureau aan een wand te zetten die muurdecoratie zoals een fotocollage bevat. Voor de puristen is een mooie industriële designlamp waarschijnlijk eerder de finishing touch op de Eames DSR zwart.

Eames DSR zwart kopen?

De Eames DSR zwart is een model dat zo gangbaar is dat menig mens deze mooi vindt. De prachtstoel is dan voor iedereen op een ander punt te bestellen, afhankelijk van uw budget. Heeft u een klein budget? Dan kunt u het beste gaan voor een Eames DSR replica bij replica design stoelen aanbieders. Degenen met een groter budget kunnen natuurlijk ook kiezen voor een orginele Eames DSR zwart bij Bigbrands.