eames dar kopen

Een prachtige veranda.

Eames DSR wit: maagdelijk mooi

De Eames DSR heeft een prachtig design dat qua onderstel veel weg heeft van de eiffeltoren. Niet voor niets wordt de Eames DSR dan ook de Eames Eiffel chair genoemd. De strakke lijnen passen perfect bij minimalistische kleuren zoals: wit! De Eames DSR wit is dus de ideale stoel voor de puristen en minimalisten onder ons. Maar in welke context is de Eames DSR wit het meest toepasselijk? Dat is een zeer persoonlijke vraag waarop het antwoord bij uzelf ligt. Een handje helpen kan echter nooit kwaad. Vandaar dat wij hier voor u wat inspiratie klaar hebben staan omtrent de Eames DSR wit.
Welke kant u ook opgaat, de Eames DSR wit is een stoel die nóóit misplaatst zal zijn! U kunt de originele stoel kopen bij websites als Bigbrands. U kunt ook een replica kopen voor een zachter prijsje, bij bijvoorbeeld Furnicons.

eames dsr kopen

licht en praktisch.

Minimalistisch ingesteld?

De Eames DSR wit fungeert geweldig in een simpel interieur met wit en grijstinten. Denk aan een inrichting met veel transparantie en weinig poespas. Zo staat de Eames DSR wit geweldig bij een glazen tafel, rustend op een simplistisch tapijt.

De Eames DSR als eyecatcher

In een wat drukker interieur zal de Eames DSR wit juist opvallen dankzij zijn simpliciteit. Als u de Eames DSR bijvoorbeeld in een wat ouderwetsere inrichting plaatst, dan zal de stoel juist een futuristische uitstraling hebben en gegarandeerd niet aan aan het oog van uw bezoekers ontgaan. Denk hierbij aan een Eames DSR wit als eetkamerstoel in een inrichting met veel hout en bijvoorbeeld een opvallend Perzisch tapijt.

Eames DSR wit kopen

De originele witte Eames DSR kunt u bij officiële dealers van Vitra krijgen. Een replica design stoel is natuurlijk ook een optie bij gerenommeerde aanbieders. U heeft bij beiden de keuze uit de fiberglas versie als ook de kunststof versie.