eames stoel kopen

Mooi roze is niet lelijk.

Eames DSR roze: pretty in pink

Houdt u van roze maar durft u dit niet in huis te halen? Laat u niet kisten! De Eames DSR roze hoeft namelijk helemaal niet kinderlijk te zijn. Het ligt maar net aan de rest van uw interieur hoe de Eames DSR roze overkomt.

eames stoelen bestellen

Roze staat voor vrouwelijkheid.

Durf te combineren!

Een speelse manier om de Eames DSR roze in huis te halen is door de stoel te combineren met andere kleuren Eames DSR. Zo staat de Eames DSR roze prima bij een gele, blauwe of groene Eames DSR. Een andere optie is door de Eames DSR roze met geheel andere modellen stoelen te combineren. Op die manier is de Eames DSR roze een mooie blikvanger.

Laat roze elementen terugkomen in uw interieur

Wat niet in een interieur met de Eames DSR roze mag ontbreken, zijn andere roze elementen. Denk hierbij aan roze bloemen, vaasjes, bloembakken: de mogelijkheden met roze zijn eindeloos.

Eames DSR roze online

De Eames DSR roze is online te koop. Originele Eames DSR’s zijn helaas niet meer te koop in de kleur roze. Deze kunt u eventueel nog op vlooienmarkten of online tweedehands webshops kopen. Echter, de Eames DSR roze is wel in de replica variant te koop in het roze. Hiervoor kunt u aanbieders van replica design stoelen raadplegen.