eames dsr rood kopenEames DSR rood: een stoel met pit en passie

Voor de vurige zielen die vurig meubilair zoeken is de Eames DSR rood de perfecte stoel. De stoel is een blikvanger die uw gasten niet zal ontgaan! Toch is de stoel dankzij zijn strakke lijnen, zeer luchtig en gangbaar, waardoor de stoel zeker geen last voor het oog zal zijn. De Eames DSR rood is het beste te omschrijven als chique blikvanger.

eames dsr rood eettafel

De ultieme eetkamerstoel

Voor degenen die met passie tafelen, is de Eames DSR zowel letterlijk als figuurlijk de ideale eetkamerstoel. De Eames DSR rood heeft namelijk een zitcomfort die ideaal is om lekker lang te tafelen en beschikt ook nog eens over de kleur van de passie: een onmisbaar ingrediënt voor een goede maaltijd. Wat dacht u van de rode Eames DSR in een eetkamer met meer rode details zoals een perzisch tapijt of een vaas met rode bloemen?

Blikvanger

U kunt de Eames DSR rood ook als individueel attribuut in uw interieur neerzetten. Bijvoorbeeld aan een bureau of als stoel in de slaapkamer. Door de stoel in z’n eentje te plaatsen, zal deze extra aandacht opeisen, en terecht, want de Eames DSR rood is zeker weten een goede blik waard.

Waar te koop?

Van de Eames DSR rood kunt u, afhankelijk van uw smaak en budget, een replica of origineel exemplaar aanschaffen. De originele editie heeft geen knalkleur maar komt in Poppy Rood: een mix tussen oranje en rood. De replica-branche biedt wel een knalrode Eames DSR aan: bij Furnaround kunt u deze bijvoorbeeld aanschaffen tegen een zachter prijsje dan de prijs voor een originele. Voor de originele in knalrood kunt u altijd nog op websites als marktplaats kijken. Wellicht dat zich daar ergens nog een originele Eames DSR rood uit een oud assortiment verschuilt.