eames dsr oranje kopen

Een ode aan de Eames DSR in het oranje

Eames DSR oranje: retro doch hip

De Eames DSR oranje is een prachtig model dat perfect werkt voor de retro-liefhebbers onder ons. De stoel werkt namelijk het beste in een retro omgeving. Denk hierbij aan veel hout en groene planten! U zult zich verbazen wanneer u ziet hoe een knalkleur zo subtiel in een omgeving kan worden opgenomen.

eames dsr online shop

Retro is terug van weggeweest.

Eames DSR oranje als blikvanger

De Eames DSR oranje is echter ook prima inzetbaar als blikvanger. Zo kunt u de stoel ergens neerzetten met veel koude kleuren, waardoor deze juist niet in de omgeving wordt opgenomen en er nog meer uitspringt. Deze optie is echt wel een gewaagde, die zeker niet voor iedereen is weggelegd. Kiezen hoe u de Eames DSR oranje in uw interieur zal toepassen is dus een kwestie van wikken en wegen tussen hoe u bent, wat uw smaak is en welk interieur u voor ogen heeft.

Eames DSR oranje kopen

In een digitaal tijdperk is de Eames DSR oranje uiteraard online te koop. Echter, de Eames DSR oranje is niet meer als origineel verkrijgbaar. Wanneer u een originele Eames DSR in het oranje zoekt, strandt u algauw op de Eames DSR poppy red, wat een soort mix is van rood een oranje. Voor een echt oranje Eames DSR zult u replica webshops als Furnaround moeten raadplegen. Daar wordt de hippe kleur nog wel verkocht.