groene eames kopen

Groen zorgt voor inspiratie tijdens het werk.

Eames DSR groen: de kleur van de natuur

Groen is de kleur waar we aan denken wanneer wij ons in de natuur wanen. Veel stadsmensen zullen deze kleur ongetwijfeld te weinig in hun leven zien door de robuuste muren die niet te vermijden zijn in de stad. De natuur is echter prima naar huis te halen! Niet alleen middels kamerplanten en fleurige achtertuinen, maar ook middels groen meubilair zoals de Eames DSR groen.

De Eames DSR groen is enigszins een blikvanger, afhankelijk van het interieur waar deze in wordt geplaatst. Plaats de stoel bijvoorbeeld in een groen interieur en hij zal niet zo opvallen. In een simpel wit interieur bijvoorbeeld, zal de stoel wel degelijk veel blikken vangen!

eames dsr groen kopen

de eames in het groen als eye catcher.

Eames DSR groen: hoe te combineren?

Weet u niet hoe u de stoel kunt combineren? Dan hebben wij hier wat tips en inspiratie:
1. Combineer groen met oker/goud/brons of andere licht-warme tinten. Het warme van geeltinten, tegenover het koudere van groen, vormt een prachtig contrast dat mooi tegen elkaar afsteekt.
2. Haal planten in huis! Extra groen vraagt om mooie huisplanten zoals een tabaksplant of een yuca. Voor degenen met minder groene vingers zijn cactussen nog altijd de ideale, groene, oplossing.
3. Maak gebruik van groene accessoires zoals groene vaasjes of tapijten waar een vleugje groen in is verwerkt. Onbewust zal dit een grote bijdrage doen aan het waarborgen van uniformiteit in uw interieur!

Waar te koop?

De Eames DSR groen is alleen te koop als replica. De orginele zijn namelijk niet (meer) verkrijgbaar in de desbetreffende kleur. Niet getreurd! U kunt altijd nog kijken of de originele stoel ergens nog tweedehands in het groen is te vinden. Anders is de Eames DSR replica nog altijd de ideale oplossing. Deze komt namelijk ook nog eens in twee tinten groen: appelgroen of olijfgroen. U kunt ze bestellen bij o.a. Furnaround.