eames dsr online bestellen

Eames DSR grijs: geen grijs muisje

Bij de kleur grijs wordt algauw aan grauw gedacht. Echter, de kleur grijs hoeft helemaal geen grauwe indruk af te geven! Het ontwerp dat hier ongetwijfeld het bewijs voor is, is de Eames DSR grijs. Door dit model in een interieur te plaatsen met veel lichte tinten, zult u geen grauw maar een simpel en chic gevoel opwekken. Denk aan een eethoek met een beige tapijt, witte tafel met grijze kaarsen, omringd door de grijze Eames DSR. Hang er nog eens een mooie designlamp boven en uw eethoek is sophistacted ten top.

eames stoel online web

Grijs legt een brug tussen zwart en wit.

Vijftig tinten Eames DSR

De Eames DSR grijs is echter ook prima te combineren met andere tinten: niet alleen met wit of zwart maar bijvoorbeeld met groen en blauw! Dankzij de simpele vormgeving van de stoel en de kleur, is deze zeer makkelijk te combineren met andere kleuren Eames DSR. Zo kunt u alle kanten opgaan wanneer u de stoel met andere stoelen combineert.

Eames DSR grijs online kopen

Bent u weg van de Eames DSR grijs en wilt u deze gemakkelijk bestellen? Tegenwoordig is men dankzij het internet voorzien van alle gemakken en kan de Eames DSR grijs online gekocht worden. Zo bent u nog maar een paar muisklikken verwijderd van uw aankoop. In de kleur grijs is de Eames DSR echter alleen nog maar als replica te koop. Deze kunt u aanschaffen via webshops als Furnaround. Voor de originele stoel kunt u eventueel nog vlooienmarkten of tweedehands websites als Marktplaats afstruinen.