eames dsr kopen

De Zon in huis.

Eames DSR geel: een zonnestraal in huis

Wanneer we aan geel denken, denken we aan de kleur die fleurig- en vrolijkheid representeert. Niet voor niets halen we maar al te graag gele bloemen in huis die de hele kamer op doen fleuren. Geel is dan ook de perfecte kleur stoel, zeker wanneer het aankomt op de Eames DSR. De strakke lijnen van deze stoel zijn namelijk zodanig volwassen dat de stoel in combinatie met een vrolijke kleur als geel, absoluut niet kinderlijk zal ogen.

eames kopen

Extravagant: Kleurrijk modern in een klassieke inrichting.

Eames DSR geel combineren

De Eames DSR geel is dan ook perfect te combineren in een interieur met veel warme tinten. Denk aan een interieur met veel hout, gecombineerd met de Eames DSR geel. De Eames DSR geel is ook prima te combineren in een interieur die juist weinig warme tinten bevat. Zo staat de Eames DSR geel ook prima in een interieur met veel wit en zwart. Hoe minder kleur u in uw interieur terug laat komen, des te minimalistischer de Eames DSR geel staat.

Eames DSR geel als pronkstuk

U kunt de Eames DSR geel ook prima als pronkstuk gebruiken door deze niet in een set maar individueel te plaatsen in uw interieur. Zo kunt u de Eames DSR geel geweldig als een bureaustoel inzetten. Deze zal, wanneer individueel geplaatst, ongetwijfeld een blikvanger, zo niet pronkstuk, zijn van uw kamer.

Eames DSR geel kopen?

U kunt de Eames DSR geel online kopen door webshops te raadplegen. Dat is lekker makkelijk en snel! De vraag die dan nog resteert is naar welke kleur en budget uw voorkeur uitgaat. De originele, prijzige Eames DSR geel, is namelijk alleen verkrijgbaar in mosterd geel in plaats van een wat feller geel. De laatstgenoemde tint kunt u wel kopen door replica webshops te raadplegen. De replica’s zijn tevens vriendelijker in prijs.