eames stoelen kopen

Bruin is niet echt een kleur, en dus gemakkelijk te combineren.

De Eames DSR bruin past vanwege zijn neutraliteit in bijna elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan een interieur met veel hout! Of een interieur met zwart en wit! Het klinkt natuurlijk als een dooddoener, zwart met bruin combineren, maar is tegenwoordig gangbaarder dan u denkt! Zwart is namelijk een tint die overal bij past. Dat zwart niet bij bruin zou passen is een fabeltje.

eames dsr kopen

Bruin is naturel, maar zachter dan zwart.

Eames DSR bruin: Mix & Match!

De Eames DSR bruin is op vele manieren te combineren maar een mogelijkheid die ik graag belicht is de Mix & Match manier. De Eames DSR bruin past namelijk zeer goed bij allerlei kleuren die u zich maar kunt bedenken. Daarom is het door elkaar mixen van kleuren DSR’s, waaronder de Eames DSR bruin, de ultieme manier van inrichten.

Eames DSR bruin online kopen

Tegenwoordig hoeft u niet meer naar de woonboulevard om mooi meubilair te kopen. Vrijwel alles is online te vinden. Zo ook de Eames DSR bruin. Hierin moet ik echter een kleine nuance maken. De Eames DSR bruin is in het origineel namelijk niet meer officieel te verkrijgen. Deze kunt u eventueel tweedehands aankopen. Een andere, goedkopere optie, voor de aanschaf van een Eames DSR bruin is de replica variant. Deze kunt u bestellen bij aanbieders van replica design stoelen en zijn nog eens zachter in prijs ook!