eames dsr blauw online

warm en koud is prachtig met hout.

Eames DSR blauw: lieflijk doch volwassen

Blauw is een zeer geliefde kleur, die nog geliefder wordt bij de aanblik van de Eames DSR blauw. De zachte kleur past namelijk perfect bij het luchtige model van de Eames DSR: de simpele zitting in combinatie met het open onderstel vormt de perfecte stoel voor de liefhebber van minimalisme. Echter, de stoel heeft een uitgesproken stijl en kleur waardoor deze ook prima in te zetten is in een non-minimalistische omgeving. De stoel is maar net wat u ervan maakt middels de omgeving.

eames stoelen blauw kopen

Kies voor blauw in de tuin.

Hoe te combineren?

Velen vinden blauw meubilair kinderlijk terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. In een volwassen interieur is de Eames DSR blauw dankzij zijn chique model, alles behalve kinderlijk. De Eames DSR blauw is prima te combineren in een interieur met meerdere koude tinten die goed aansluiten op de stoel zelf. Denk aan blauwe vaasjes, een blauw tapijt of een blauwe hanglamp: alles kan met de Eames DSR blauw.

eames dsr blauw bestellen

een blauw kantoor voor oneindig veel energie.

Waar aan te schaffen?

De orginele Eames DSR blauw is in “Ocean blue” aan te schaffen op websites als Bigbrands. Een babyblauwe replica-variant is te vinden op Furnicons. Waar uw voorkeur naar uitgaat ligt aan uw smaak en budget. De originele verschilt namelijk niet alleen qua kleur maar ook qua prijs. Voor degenen met een kleiner budget is dus de Eames DSR replica aan te bevelen.