Een Eames DSR kopen doe je niet zomaar. Daar denk je wel even over na voordat je deze designstoel aanschaft. Ook al zijn de prijzen voor dit model tegenwoordig goed te doen dankzij de replica modellen, toch moet je er altijd even over nadenken. Waar moet je eigenlijk op letten als je een Eames DSR gaat kopen? Wij geven je graag een aantal tips.

Eames-DSR-kopen-blauw

Bron: unknown

De Eames DSR kopen: het interieur

Het interieur is een belangrijk aspect bij het kopen van de Eames DSR. Waar ga je de stoel plaatsen? Hoeveel ga je er aanschaffen? Wil je ze aan de eetkamertafel plaatsen? Of misschien wel aan de keukentafel? De Eames DSR kan ook erg leuk zijn als eye-catcher in je interieur. Er zijn veel opties, daarom is het belangrijk om vooraf te bedenken wat jij wil en wat in jouw interieur past.

Eames-DSR-kopen-groen

Bron: unknown

Eames-DSR-kopen-geel

Bron: decoholic

De Eames DSR kopen: het materiaal

Het materiaal dat gebruikt wordt om de Eames DSR te maken zijn meestal UV-bestendig polypropyleen en verchroomd RVS. Dit zijn beide twee duurzame en sterke materialen die ervoor zorgen dat jij lang kunt genieten van dit prachtige designstoeltje. Heerlijk zitten en ook nog eens een prachtig beeld in je interieur. Je kunt het stoeltje wat meer sfeer geven door er een leuk sierkussen in te leggen.

Eames-DSR-kopen-wit

Bron: yandex

Eames-DSR-kopen-rood

Bron: architectural-wonders

De Eames DSR kopen: de webshop

Waar ga je de Eames DSR kopen? Er zijn zoveel webshops waar je een replica model van de Eames DSR kunt kopen dat je soms het verschil niet meer ziet. Maar de verschillen zijn er zeker wel. Al is het niet in het model zelf, dan zijn er wel verschillen in de service van de webshop. Zoek altijd goed uit waar je de beste service krijgt. Wij vonden bijvoorbeeld de service van Furnaround opvallend; twee jaar garantie, niet-goed-geld-terug, 14 dagen op proef en een goede prijs.