Ben jij op zoek naar de Eames DSR replica in Nederland maar stuit je telkens op buitenlandse websites of websites met hoge verzendkosten? Wij vonden dé website waar je de Eames DSR gratis kunt laten verzenden! Lees hier meer!

De Eames DSR replica kopen in Nederland: waar?

Welke website was dat dan? Waar de Eames DSR replica gratis verzonden wordt vraag jij jezelf af. Terecht. Wij kwamen na een grondig onderzoek van verschillende websites terecht bij Furnaround.com waar niet alleen gratis verzending wordt aangeboden maar nog veel meer mooie voorwaarden. Lees hier meer over zometeen.

De collectie van Furnaround sprak ons ook erg aan. Zij verkopen namelijk ontzettend veel designmeubelen in replica kwaliteit. Designmeubelen van bekende ontwerpers zoals Eames, Bertoia en nog veel meer.

Eames-DSR-woonkamer-kleur

De Eames DSR replica kopen in Nederland: voorwaarden?

De voorwaarden van de webshop Furnaround zijn nogal opvallend. Ze geven bijvoorbeeld twee jaar garantie op hun collectie, er wordt gratis verzending aangeboden én je kunt zelfs het designmeubel 14 dagen op proef nemen thuis. Ideaal als je nog niet helemaal zeker bent van je koop.

eames-dsr-replica

De Eames DSR replica kopen in Nederland: Doen!

De Eames DSR replica van Furnaround is goed geprijsd en is van een hoge kwaliteit materiaal gemaakt. De stoel wordt vervaardigd van UV-bestendig polypropyleen en verchroomd RVS. Beide materialen zijn zeer sterk en duurzaam.  Kijk voor de gehele collectie eens op de website van Furnaround.