De Eames DSR in de woonkamer is een idee dat je niet gek in de oren zal klinken. De Eames DSR is namelijk een ideaal designstoeltje voor aan een tafel, bureau of als eye-catcher in de ruimte. Maar hoe combineer je deze super leuke stoel nou met andere meubels? Als je een Eames DSR koopt, moet je dan andere meubels weg doen omdat het niet bij elkaar past? Waarschijnlijk is dit helemaal niet nodig omdat het tijdloze en minimalistische design van de Eames DSR eigenlijk in elk interieur wel tot zijn recht komt. Laten we eens kijken naar de volgende voorbeelden van woonkamers met de Eames DSR.

De witte Eames DSR in de woonkamer

De populairste Eames DSR is de witte versie. Waarom? Waarschijnlijk omdat wit goed te combineren is met alle andere kleuren, niet al te opvallend is en wit steeds geliefder wordt. Deze drie voorbeelden geven een mooi beeld van hoe je de stoel kunt combineren met een tafel, materialen en kleuren in de woonkamer.

Eames-DSR-woonkamer-kleur

Bron: blogspot

Eames-DSR-woonkamer-modern

Bron: onbekend

Eames-DSR-woonkamer-wit

Bron: over-blog

Eames-DSR-woonkamer-robuust

Bron: turbulences-deco

Een gekleurde Eames DSR in de woonkamer

Een gekleurde Eames DSR in de woonkamer geeft veel vrolijkheid en sfeer. Je kunt kiezen voor opvallende en felle kleuren maar mooie pastel en zachte kleuren doen het juist ook erg goed samen. Hiermee geef je een iets klassiekere en zachtere sfeer aan je interieur.

Eames-DSR-woonkamer-mix

Bron: blogspot

Een zwarte Eames DSR in de woonkamer

Ten slotte hebben we de zwarte Eames DSR in de woonkamer. Zwart is stoer, opvallend en contrasterend. Iets wat je juist wel of niet in je interieur wilt hebben. Wil je wat meer contrast aanbrengen? Iets meer sfeer? Dan kun je een zwarte Eames DSR kiezen.

Eames-DSR-woonkamer-roze

Bron: blogspot

Eames-DSR-woonkamer-zwart

Bron:fashionsquad

Eames-DSR-woonkamer-stoer

Bron: blogspot

Ben je op zoek naar replica modellen van de Eames DSR? Kijk dan eens op Furnaround voor alle kleuren die zij verkopen en alle andere design meubelen die ze verkopen.