Ben je op zoek naar de ultieme designstoel voor in je interieur? Dan heb je de beste designstoel gevonden, namelijk de Eames DSR designstoel. Een uniek ontwerp van Charles en Ray Eames die in elk interieur tot zijn recht komt. Er is bijna geen enkele designstoel die in elk interieur past, maar bij de Eames DSR zul je nooit problemen ondervinden. Laten we eens kijken naar een aantal mooie interieurs, groot én klein, modern en authentiek, met de Eames DSR designstoel als onderdeel.

De Eames DSR designstoel in een interieur

Hieronder zie je verschillende interieurs met allemaal dezelfde designstoel; de Eames DSR. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden en doe inspiratie op voor je eigen interieur. Ben je nog op zoek naar een replica Eames DSR? Dan geven wij je ook een goede tip waar je deze kunt krijgen.

eames-dsr-designstoel

Bron: akadesign

eames-dsr-designstoel

Bron: woonguide

eames-dsr-designstoel

Bron: cecilieslykke

eames-dsr-designstoel

Bron: frufly

eames-dsr-designstoel

Bron: notonthehighstreet

Combineer de Eames DSR designstoel met een witte, houten, stalen of kunststof tafel. Elk materiaal dat je gebruikt voor de tafel zal bij de Eames DSR. Ook het vloertype of de kleuren van je interieur zullen niet veel invloed hebben op de schoonheid van de stoel. Je kunt zelfs een leuke kleur kiezen voor de Eames DSR designstoel. Wat dacht je van geel? Rood? Groen? Alle vrolijke kleurtjes zijn verkrijgbaar.

Waar koop je een replica Eames DSR designstoel? Kijk eens bij Furnaround waar ze meerdere kleuren verkopen, twee jaar garantie geven op de stoel en een snelle levering garanderen.