Ben je op zoek naar een Eames DSR replica model maar zie je door de bomen het bos niet meer? Er zijn tegenwoordig zoveel replica modellen te koop dat je de verschillen nog maar nauwelijks ziet. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar de verschillende replica modellen omdat de materialen kunnen verschillen, de vorm en ook de montage. Wij zochten de beste deal voor de Eames DSR replica en onderzochten de kwaliteit. Lees hier meer over de Eames DSR replica kwaliteit.

De Eames DSR replica kwaliteit: onderstel

Zoals de naam van dit model al zegt, DSR staat voor Dining Side Rod, Rod staat voor staaf of stang. Het onderstel is gemaakt van verschillende verchroomde RVS stangen die aan elkaar gelast zijn. Verchroomd RVS is een sterk materiaal dat erg duurzaam is. Het geeft de stoel zijn nodige balans en sterkte maar zorgt er ook voor dat de stoel lang meegaat.

eames-dsr-replica-kwaliteit-blauw

Bron: designonline

De Eames DSR replica kwaliteit: kunststof

Het zitkuipje is gemaakt van een kunststof soort, namelijk UV-bestendig Polypropyleen. Dit maakt het ook mogelijk om de stoel buiten te gebruiken. Wij raden wel aan om de stoel niet voor altijd buiten te laten staan maar af te dekken met bijvoorbeeld een zeil. De zitting wordt gemaakt uit een mal waardoor elke stoel hetzelfde is.

eames-dsr-replica-kwaliteit-blauw

Bron: styleroom

De Eames DSR replica kwaliteit: montage

De montage van de Eames DSR replica kwaliteit is ontzettend gemakkelijk. De stoel wordt in 3 delen geleverd, namelijk het zitkuipje, het onderstel en een zakje met schroeven. Deze gebruik je om de zitting te bevestigen aan het onderstel. Gemakkelijk, snel en onopvallend.

eames-dsr-replica-kwaliteit-wit

Bron: deprojectinrichter

De Eames DSR replica kwaliteit: de beste deal

Waar vind je de beste deal voor de Eames DSR replica kwaliteit? Wij vonden een super deal bij Furnaround.com waar ze honderden designstoelen in replica kwaliteit verkopen. Daarnaast krijg je hier ook twee jaar garantie op de producten. Ideaal! Kijk voor meer informatie op de website van Furnaround.