De Eames DSR online kopen is een veel gemakkelijkere optie dan naar een fysieke winkel gaan. Waarom? Omdat als je een Eames DSR online koopt dan kun je de stoel meteen thuis uitproberen. Daarnaast hoef je niet naar buiten en door drukke winkels te lopen om de stoel te bekijken maar kun je hem lekker thuis bekijken. Voordat je een Eames DSR online koopt is het belangrijk om een aantal tips en adviezen te geven zodat je de beste deal krijgt.

eames-dsr-online-kopen-wit

Bron: nest

Eames DSR online kopen: vormgeving

Het eerste waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een Eames DSR op internet is of de vormgeving wel gelijk is aan het origineel. Kijk eens naar het zitkuipje en het frame en vergelijk dit met het origineel. Komt dit overeen?

eames-dsr-online-kopen-slaapkamer

Bron: blogspot

Eames DSR online kopen: constructie

Daarnaast is de constructie ook belangrijk. Het frame van de stoel is zo typerend dat het eigenlijk niet mag afwijken van het origineel. De meeste replica’s zijn identiek aan het origineel maar toch is het goed om het even te checken.

eames-dsr-online-kopen-glas

Bron: ontrus

Eames DSR online kopen: materiaal

Een ander belangrijk onderdeel waarop je moet letten is het materiaal waar de stoel van gemaakt is. Is het zitkuipje van plastic gemaakt? En het frame van verchroomd RVS? Dan zit je goed!

eames-dsr-online-kopen-woonkamer

Bron: ontrus

Eames DSR online kopen: voorwaarden

Wij letten ook altijd op de garantie van een webshop. Hoeveel garantie geven ze op hun product? Wat is de levertijd? En hoe zit het met retourneren?

eames-dsr-online-kopen-zwart

Bron: woont

Eames DSR online kopen: de beste deal

Na al deze punten te hebben bekeken kwamen wij terecht bij Furnaround.com. Een webshop waar vele replica modellen van designstoelen verkocht worden. Niet alleen de Eames DSR maar ook andere modellen van Eames. Daarnaast geeft Furnaround twee jaar garantie op hun productie en mag je het product binnen 14 dagen retour sturen zodat je het thuis kunt uitproberen. De perfecte deal als je het ons vraagt!