De Eames DSR is de perfecte stoel voor in een eetkamer. Door zijn slanke vorm en uitstraling past de stoel in iedere eetkamer stijl en past het zich geheel aan. De Eames DSR heeft een stalen frame onder de zitkuip waardoor het een iets industrieel uitstraling krijgt. Dit is vaak goed te combineren met moderne keukens die afgewerkt zijn in chroom of RVS.  Doe meer inspiratie op voor je eigen eetkamer met deze prachtige eetkamers die we voor jou bij elkaar hebben gezocht. Meer Eames DSR eetkamer inspiratie vind je hier!

Eames DSR eetkamer inspiratie speciaal voor jou!

Combineer de Eames DSR eetkamer stoel met bijvoorbeeld een robuust houten tafel in een moderne keuken. Het mag best allemaal een beetje contrasterend met elkaar zijn. Zo versterkt het een het ander met elkaar.

eames-dsr-eetkamer-wit

Bron: design-elements-blog

Hou je liever van een iets strakker interieur? Dan kun je er voor kiezen om een glad afgewerkte houten tafel te kiezen als eetkamer tafel voor je Eames DSR stoelen. Hierdoor krijg je meer warmte in je interieur en toch ook die moderne uitstraling door de Eames DSR stoelen.

eames-dsr-eetkamer-warm

Bron: seipp

De Eames DSR eetkamer stoelen passen ook uitstekend in een minimalistisch en strakke eetkamer. Door gebruik te maken van minimale details, witte en zwarte tinten en een bijpassende eetkamer tafel creëer je een moderne sfeer. De warme houten vloer geeft de ruimte een prettige uitstraling waardoor het geheel niet te kil wordt.

eames-dsr-eetkamer-zwart

Bron: ontrus

De Eames DSR eetkamer stoelen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in vrolijke kleuren waardoor je de eetkamer net wat meer sfeer en vrolijkheid geeft. Kies voor een kleur die in jouw interieur past en waar je ook niet snel op uitgekeken raakt.

eames-dsr-eetkamer-groen

Bron: lilys

Tegenwoordig worden veel verschillende eetkamerstoelen met elkaar gecombineerd aan één eetkamertafel zoals in dit voorbeeld. Verschillende type stoelen, verschillende kleuren en afwerkingen gecombineerd in 1 ruimte aan dezelfde tafel geeft een heel speels effect aan je interieur.

eames-dsr-eetkamer-kleur

Bron: vitra

Ten slotte zien we de Eames DSR eetkamer stoelen ook vaak in Scandinavisch geïnspireerde interieurs terugkomen. Zwart en wit voert vaak de boventoon, een kleurenschema waarin de Eames DSR perfect in past.

eames-dsr-eetkamer-zwart

Bron: ontrus

Deze verschillende interieurs geven een goed beeld van hoe je de Eames DSR eetkamer stoelen kunt combineren met tafels, andere stoelen, kleuren en materialen. Kijk voor meer informatie over de Eames DSR eens op Furnaround waar je alle replica modellen voor een goede prijs kunt krijgen. Heel veel succes met het inrichten van je eigen eetkamer.