De perfecte designstoel voor aan een eetkamertafel, keukentafel, werktafel, bureau of als eye-catcher in je interieur is de Eames DSR. Een prachtige minimalistische stoel, licht van gewicht, tijdloos en ingenieus ontworpen door Charles en Ray Eames. Het is niet voor niets hun meest succesvolle design ooit. De stoel zien we steeds vaker terug komen in huidige interieurs. Dit komt vooral doordat deze prachtige designstoel eindelijk betaalbaar is geworden doordat er Eames DSR Replica modellen verkocht worden.

Eames-DSR-Replica-Wit

Bron: aliimg

Wat zijn de verschillen tussen een Eames DSR Replica en het origineel?

Het klinkt wellicht ongeloofwaardig maar er zijn nauwelijks verschillen te zien, te voelen of te merken aan de Eames DSR Replica. De stoel wordt namelijk van hetzelfde soort materiaal gemaakt, de constructie is precies hetzelfde en het zitcomfort verschilt ook niet van het origineel. Het enige en meest grote verschil tussen deze twee is de prijs natuurlijk.

Voor precies hetzelfde bedrag koop je in plaats van 1 Eames DAR designstoel meerdere stoelen als replica model. Een ideale manier om design in je interieur te halen en te genieten van het fantastische ontwerp van Charles en Ray Eames.

Eames-DSR-Replica-Wit

Bron: top-seat

De kleuren van de Eames DSR Replica

Om nog meer sfeer en vrolijkheid toe te voegen aan je interieur kun je kiezen voor verschillende kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode Eames DSR? Of een vrolijke geel gekleurde Eames DSR? Bij Furnaround worden er 11 verschillende kleuren verkocht, dus je kunt helemaal los gaan met kleur in je interieur. Ook worden er matte en glanzende Eames DSR Replica’s verkocht.

Haal een stukje design in je huis met deze Eames DSR Replica designstoelen!